Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Arke Stadion
Twente wint draak van een wedstrijd
Jimmy Wouters

FC Twente heeft voor de tweede keer de punten in het eigen Arke-stadion weten te houden. Het versloeg Willem II in een uitermate zwak duel met 3-1.

Over de eerste helft kunnen we heel erg kort zijn. Willem II wou niet voetballen en Twente kon niet voetballen. Bijgevolg viel er gedurende die eerste 45 minuten werkelijk niets te noteren.

Ook de tweede helft bracht niet veel beterschap. Gelukkig voor de supporters vielen er wel enkele doelpunten. Meteen na de spelhervatting opende Afonso de score. Kansen waren ook gedurende de tweede 45 minuten amper waar te nemen. Toch verdubbelde N'Kufo op het uur de scoren. Tien minuten later bracht Bobson zijn team terug in de wedstrijd, maar veel verder kwam Willem II niet meer. In de slotfase maakte N'Kufo met zijn tweede van de avond er nog 3-1 van.  [AN]