Competitie: Nederlandse Eredivisie
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Oosterenk Stadion
Feyenoord mist kans op plek twee

Feyenoord heeft drie dure punten laten liggen op het veld van PEC Zwolle. Het verloor uiteindelijk met 3-2. De Rotterdammers missen zo de kans om voorlopig alleen op plek twee te komen.

Graziano Pellè is de absolute goalgetter van Feyenoord. De Italiaan wist dit seizoen al vijftien keer te scoren en vandaag dikte hij dat aantal weer wat verder aan. Eerste scoorde hij wel in het verkeerde doel, waardoor PEC Zwolle snel op voorsprong kwam. Lachman verdubbelde al na vijf minuten de score in het Ijsseldelta Stadion, waarna Pellè alsnog zijn duivels ontbond en Feyenoord bij de koffie alweer op gelijke hoogte had gebracht.

In de tweede helft leek Feyenoord op weg om alsnog de volle buit te pakken, maar het doelpunt viel aan de overkant. Een kwartier voor tijd velde Avdic het oordeel. Feyenoord mist de kans op plek twee, Zwolle komt weg van de degradatieplaatsen.