Denneboom moet vertrekken

Denneboom moet vertrekken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romano Denneboom moet vertrekken bij Heerenveen. De spits van Heerenveen kreeg zondagavond van Foppe de Haan te horen dat hij onmiddellijk mag vertrekken. Aanvankelijl leek het erop dat Denneboom nog een laatste kans ging krijgen bij Heerenveen. Die kans heeft hij zondag verbruikt. Hij mocht invallen in de slotfase van de wedstrijd tussen Feyenoord en Heerenveen. Denneboom speelde echter totaal zonder motivatie en hij vond het allemaal wel best zo. Dit terwijl er maar een nipte 1-0 op het bord stond in het voordeel van Heerenveen. De Haan was na de wedstrijd woedend op de spits.
De kans is groot dat de speler naar het buitenland vertrekt. In VI zegt hij dat er in Nederland niet veel opties zijn. Denneboom heeft nog maar weinig tijd om een nieuwe ploeg te vinden, aanstaande zondag sluit namelijk de transfertermijn.
Doordat Denneboom moet vertrekken zal Santi Kolk waarschijnlijk zijn kans ruiken. De speler was in het tweede terecht geraakt maar krijgt nu een nieuwe kans. Hij kan zich vanavond al bewijzen in de Intertoto finale tussen Heerenveen en Villarreal.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties