Kezman bijna ontvoerd

Kezman bijna ontvoerd
Foto: © SC

Zondagavond kon de Eindhovense politie op het nippertje een poging tot ontvoering verhinderen. Slachtoffer was Mateja Kezman, meervoudig topschutter in de Nederlandse competitie en spits van PSV. Een 59-jarige man van Servische afkomst is aangehouden. Hij wou aan de ontvoering een aardige duit overhouden.

De verdachte is afkomstig uit Arnhem en werd vandaag weer vrij gelaten, omdat er te weinig bewijs beschikbaar was. Hij zou echter niet alleen gehandeld hebben en de andere verdachten worden nog opgespoord.

De politie van Eindhoven kreeg zaterdagavond Een tip dat er een kidnapping gepland was. Zondag werd de Serviër in een Rotterdams hotel opgepakt. Hij is de afgelopen dagen verhoord en blijkt contacten te onderhouden met het criminele milieu.

Mateja Kezman werd zondagavond van de aanhouding op de hoogte gebracht en krijgt voorlopig permanente bewaking. Vandaag werd ook de voltallige spelersgroep van PSV op de hoogte gebracht van de feiten.

De politie blijft de zaak verder onderzoeken en in het kader van dat onderzoek doet PSV Eindhoven geen verdere berichtgeving omtrent het voorval.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties