Cappellen - Olen 7-0

De hoge score laat niets aan de verbeelding over. Olen kon gedurende ongeveer 20 minuten de schijn ophouden, maar zodra de motor van de thuisploeg aansloeg, was er geen houden meer aan.

In amper vijf minuten scoorde de thuisploeg driemaal. Een voorzet van Severeyns werd door Devic binnengekopt, Kortland zette een elfmeter om na een overtreding op Blommaerts en diezelfde Blommaerts plaatste een assist van Severeyns voorbij doelman Vanmeerbergen. Na 27 minuten was de wedstrijd dan ook gespeeld. Cappellen hield de voet echter nog even op de gaspedaal en liep voor de rust tot 5-0 uit. Severeyns pikte na een foutje achterin ook zijn doelpunt mee en Schoenmaekers legde de forfaitcijfers vast.

Cappellen wou meer en 'de Cisse' zette al snel de 6-0 op het scorebord. Olen kreeg maar geen vat op wedstrijd en liep gedurende 90 minuten achter de feiten aan. Kortland scoorde tien minuten voor affluiten zijn tweede van de middag en de zevende voor de thuisploeg. De grootste zege in meer dan 10 jaar voor de Noord-Antwerpse club. Olen was al blij dat de nederlaag geen astronomische waarden aannam.