Klose zet Hertha voet dwars

Hertha BSC liet zich vanmiddag alweer verrassen. De club die dit seizoen al vaker een mooie voorsprong uit handen gaf moest zich ook vandaag gewonnen geven tegen FC Kaiserslautern. Bij de rust leek de Berlijnse club zeker van de winst, door doelpunten van Nando Rafael en een own goal van Aleksander Knavs: 0-2.

Miroslav Klose besliste er anders over, hij scoorde na de rust niet minder dan drie keer, en ook Bill Tchato nam nog een doelpunt voor zijn rekening. Zodoende behaalde de club van Erik Gerets een 4-2 overwinning.

In de andere wedstrijd van deze speeldag leek het lange tijd op een scoreloos gelijkspel uit te draaien. Het was pas negen minuten voor affluiten dat Wilfried Sanou wist te scoren voor de thuisploeg. 1-0 was dan ook de eindstand van de wedstrijd SC Freiburg-Eintracht Frankfurt.