RC Mechelen - Wevelgem City 2 - 1

RC Mechelen kon na een aantal slechte prestaties terug vieren met een mooie 2-1 zege tegen Wevelgem.

De twee eerste kansjes waren voor Wevelgem maar Peelman stond nog niet op scherp.De eesrte helft was bijna kansloos maar op het einde viel er toch een doelpunt.Bij RC Mechelen mocht Karami doorgaan en hij plaatste de bal mooi naast de bezoekende doelman.

De tweede helft was stukken beter en begon met een reuzekans voor Karami.Racing Mechelen begon met de kansen te morsen en Wevelgem kwam even later knap terug op gelijke hoogte via Peelman.Racing ging op zoek naar de overwinning maar Seynhaeve en Deswarte kregen het leer er niet in.Een schot van Plyson viel op de lat.Twaalf minuten voor tijd was het dan toch zover.Slachmuylders schoot de 2-1 binnen. Peelman was nog dicht bij de gelijkmaker maar Racing behaalde dan toch nog is de 3 punten.