'Heerenveen wil Verbeek'

'Heerenveen wil Verbeek'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gert-Jan Verbeek is de belangrijkste kandidaat om volgend seizoen trainer van SC Heerenveen te worden, zo meldt Voetbal International. De Friese club heeft deze week een gesprek met de coach van Heracles Almelo. 'Heerenveen kent me al. Het gesprek is om te kijken of we tot een akkoord kunnen komen', aldus de oefenmeester in het voetbalweekblad.

Verbeek wil het bestuur van Heerenveen een aantal vragen stellen. 'Het gaat mij er vooral om hoe de club denkt over de invulling van volgend seizoen. Wat wordt de rol van Foppe de Haan en de assistent-trainers? Hoe komt het begeleidingsteam eruit te zien? Hoe lang gaat voorzitter Riemer van der Velde nog door? In dat beeld moet ik me kunnen vinden', zegt de coach in de VI.

De 41-jarige inwoner van Deventer stond twee periodes als speler onder contract bij Heerenveen (1984-1986 en 1987-1995). De oud-verdediger was in het seizoen 2000/2001 assistent-trainer onder de volgend jaar afscheid nemende Foppe de Haan.

Verbeek is sinds 2001 coach van Heracles. Hij won met de ploeg uit Almelo het afgelopen weekeinde de tweede periode in de Gouden Gids Divisie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties