KVK Beringen - Bree 2-3

''Defensieve blunders en scheidsrechterlijke dwaling leiden tot onverdiende nederlaag''Beringen begon sterk aan de wedstrijd met al in de eerste minuut geharrewar voor het doel van Bree maar Vanwoerkum kan niet profiteren.Direct erna volgde al het antwoord van Bree maar Roosen ging goed plat.KVK had windvoordeel maar profiteerde er niet echt van.Bree speelde uitermate zwak.Na 16' kwam KVK dan ook verdiend op voorsprong na een mooie vrije trap van Radomski.Maar de vreugde was van korte duur want nog geen minuut later stond het alweer 1-1.Net voor het halfuur kreeg Bree een onterechte penalty want er was werkelijk niets aan de hand.Maar Bree kon zo op voorsprong klimmen.Zeven minuten later stond het zelfs 1-3 toen een speler van Bree ongehinderd kon binnenkoppen.In de 38' was er een mooi hakje van Laeveren op Linc en die kon afdrukken maar de keeper van Bree redt met de voet.Net voor rust kon Niyongabo de 2-3 scoren toen de goalie van Bree de bal losliet op een corner.Na rust was er amper nog iets te zien.Beringen probeerde wel en Bree bakte er ook niet echt veel van.Karaoz moest nog een tweetal keer goed tussenkomen en net voor het einde kreeg KVK nog 2 goede mogelijkheden: een schot van Alentijns en de herneming die maar nipt langsgaat.Er zat veel meer in voor KVK tegen een bleke leider en er komen de komende weken enkele cruciale matchen aan voor KVK.Speelden mee: Roosen (36' Karaoz), Weytens, Radomski, Eyckmans( 81' Cinar), Linc( 77' Mussa), Alentijns, Geybels, Laeveren, Vanwoerkum, Basso, Niyongabo.