EK voor Rommedahl al gedaan?

EK voor Rommedahl al gedaan?
Foto: © SC

Is het EK voor Rommedahl al gedaan nog voor het begonnen is? Het ziet er zo naar uit voor de 25-jarige Deen van PSV.

Dennis Rommedahl wil een operatie ondergaan aan zijn linkerenkel die al langer geteisterd is door een blessure. Daarmee zou zijn aantreden aan het EK in Portugal op de klippen staan.

Sinds december 2003 kampt de aanvaller al met een blessure aan het gewricht. De blessure is opgelopen op Old Trafford tijdens de oefeninterland tussen Engeland en Denemarken. Na de winterstop dit jaar was Dennis nog niet in actie te zien in Eindhoven.

Rommedahl wou alle tijd nemen voor de blessure te laten helen, nu het al een lange tijd aansleept wil Dennis een operatie ondergaan. Mocht hij dat doen, zal hij waarschijnlijk een kruis mogen zetten over zijn deelname deze zomer aan het EK.

Kevin Hofland, de Nederlandse collega van Rommedahl heeft ook last van een blessure. Ook pijn aan de enkel Hofland liet vandaag foto’s maken, waaruit de eerste prognose positief lijkt te zijn, maar voor alle zekerheid wil Hofland zich helemaal laten onderzoeken.

PSV kampt met verschillende blessures in zijn elftal. Dennis Rommedahl en Kevin Hofland zijn respectievelijk de 9de en 10de geblesseerde spelers van PSV.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties