Lucio bijna van Bayern München!

Lucio bijna van Bayern München!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Braziliaanse topverdediger Lucio speelt volgend jaar zo goed als zeker bij Bayern München. Franz Beckenbauer, de voorzitter van de Duitse topclub bevestigde gisteren dat de transfer zo goed als perfect is. Hij zei erbij dat Bayern München een overeenkomst heeft met zowel de speler zelf als met zijn werkgever Bayer Leverkusen.

Alleen de medische testen ontbreken nog maar deze worden vandaag of ten laatste morgen afgenomen. Wanneer deze testen in orde zijn is de kans zeer groot dat Lucio volgend jaar bij Bayern München voetbalt.
De braziliaanse voetbalster was zeer gegeerd op de transfermarkt. Allerlei topclubs zoals Chelsea , Real Madrid, Manchester United en Juventus stonden in de rij om hem in te lijven maar enkel Bayern München is bereid om 15 miljoen euro te betalen voor misschien wel de beste verdediger van de wereld.

Bij deze transfer zet Bayern München hun ambities voor volgend seizoen duidelijk kracht bij want na een seizoen zonder prijzen wil Bayern München opnieuw van zich laten spreken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties