Blamage voor de Duitsers

Een pronostiek voor volgende week tegen Nederland is niet moeilijk , met 0-0 zal je al een eind komen, beide ploegen zijn bang om te verliezen.

Een totaal inspiratieloos Duitsland met Bobic en een weer onzichtbare Klose in de spits, de tweede helft vervangen door Brdaric en Podolski die ook geen kentering teweeg brachten. Een verdediging die met haken en ogen aan mekaar hing. Een tempo dat zelfs op provinciaal vlak gehaald wordt, kortom beschamend.
Ballack als spelmaker volledig onzichtbaar, Hamann met de minste balcontacten ooit, en ga maar verder, na de Nederlanders dus ook de Duitsers met een serieuze kater.

Trainer Lothar Mattheus van Hongarije had met moeite 11 spelers bij mekaar gekregen, hij moest afrekenen met maar liefst 22 afzeggingen, zijn ploeg ging echter onbevangen van start en scoorde al na zeven minuten door Torghelle, diezelfde speler maakte er 0-2  van in de 31e minuut. In een overbodige tweede helft viel er geen enkel gevaar meer op te tekenen.

Er zal nog heel wat moeten gepraat en gehandeld worden zowel in het Duitse als Nederlandse kamp, want als een team met zulke ingesteldhied op het EK vertrekt zal je niet ver geraken.