Trabelsi speelt binnenkort weer voor Ajax

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Trabelsi speelt binnenkort weer voor Ajax
Foto: © SC

Vandaag raakte bekend dat Ajax binnenkort weer beroep zal kunnen doen op Hatem Trabelsi, deze middag gaf Ajax een persconferentie om de terugkeer van de verdediger te melden. De speler kon had ruzie met Ajax omdat de Amsterdamse club zijn contract verlengde door een clausule in het contract van de speler uit Tunesië. 

Op de persconferentie waren naast de sportieve baas Ronald Koeman ook Ajax-directeur Arie van Eijden  en de manager van Trabelsi aanwezig. Dus binnenkort zal Trabelsi opnieuw te bewonderen zijn in het Ajax-shirt.

Na de ruzie met Ajax wou Trabelsi een transfer versieren naar een grote topclub, Arsenal leek de nieuwe club te gaan worden van de verdediger. Maar op het laatste moment ketste deze transfer af zodat Trabelse bijna niet anders kan dan terugkeren bij Ajax. Hij staat immers nog onder contract bij de Nederlandse landskampioen. 

Nu alles is bijgelegd wordt verwacht dat Trabelsi snel in de basis zal staan, vooral voor de wedstrijd in de Champions League is de verdediger een zeer belangrijke pion in het elftal van Ajax-trainer Ronald Koeman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties