Sterren van Dortmund krijgen forse kritiek

Sterren van Dortmund krijgen forse kritiek
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Dortmund-trainer Bert Van Marwijk zijn het moeilijke dagen: gisteren weer onnodig verlies in Kaiserslautern en de degradatieplaatsen gevaarlijk dichtbij.

Nog erger is misschien dat meer en meer spelers hun trainer in de kou laten staan. Gisteren was opnieuw duidelijk te merken dat spelers als Rosicky en Dédé niet tegen de degradatie kunnen spelen en dat deze sterren alleen goed presteren als de hele ploeg draait. Zelfs Jan Koller liet het gisteren volledig afweten en pakte bovendien tot grote ergernis van de trainer op domme wijze zijn vijfde gele kaart, met een speeldag schorsing als gevolg.

Gaat Van Marwijk de handdoek gooien deze week of kan hij zichzelf en de ploeg blijven motiveren? De vele gekwetsten en de hierdoor beperkte keuze in de ploegopstelling helpen de Nederlander niet echt in zijn missie. Zo moest Van Marwijk gisteren de 20-jarige Kohlmann bij diens debuut al na veertig minuten naar de kant halen, wegens - vermoedelijk - gescheurde gewrichtsbanden. De speler werd vervangen door de 17-jarige Kruska.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties