Kleinste verschil in Oekraïne

nathan desmet

In de andere wedstrijd in groep C won Dnjepropetrovsk met het kleinste verschil van Austria Wien. Na 20 minuten bracht Nazarenko de thuisploeg op voorsprong en dat was het zowat. Een afstandschot dat knap werd binnengetrapt , maar zeker voorkomen had kunnen worden. Saaie partij waarin het voor Dnjepr allemaal niet meer moest , en Austria Wien kon niet doorzetten. Dnjepr ging sterk verdedigen en hield dat vol tot het einde. Een paar halve kansen waren alles wat de wedstrijd nog bood. Bin Austria viel Dosunmu (ex-Westerlo) in na 64 minuten en zat Dheedene op de bank. Dnjepr is nu al zeker van kwalificatie , de grote verrassing in groep C. Met negen op negen zijn ze dus zeker van de volgende ronde. Eindstand 1-0.