Ondermeer Limburgse topper op het menu

Niels Hendriks
| 0 reacties
Ondermeer Limburgse topper op het menu
Foto: © SC

Na een weekend onderbreking wegens bekervoetbal wordt er opnieuw gevoetbald in derde nationale B. De dertiende speeldag belooft zeer interessant te worden, vier ploegen uit de top 5 staan in onderlinge confrontaties tegenover elkaar. 

Leider KVSK United moet op verplaatsing naar Genk om er gouwgenoot en derde in de rangschikking KSK Tongeren partij te geven. Beide ploegen zijn fel geplaagd door blessures maar het beloofd een zeer interessante en vooral belangrijke partij te worden in het Fenix stadion. United kan mits een overwinning een kloof van zeven punten slagen op hun Tongerse concurrenten. OH Leuven ontvangt op eigen veld de verrassende vijfde in de rangschikking Kelmis en kan mits puntenverlies van United in Genk terug leider worden.

Voor een geruststellende plek in de middenmoot geven Sprimont en Kermt-Hasselt elkaar partij. Terwijl in de andere wedstrijden het telkens gaat over één ploeg die tot nu toe een zorgeloos seizoen speelt en een andere die meer in de problemen zit. Het goed voetballende en ambitieuze Walhain ontvangt de ploeg in crisis KVK Tienen, Diegem Sport ontvangt rode lantaarn Seraing RUL, Veldwezelt kan een goede zaak doen door de punten thuis te houden tegen UR Namur. 

Bocholt VV kan thuis tegen WS Woluwe trachten de hoopvolle bekerprestatie van tegen Anderlecht verder te zetten. Onderaan staat er dan nog een echte zes punten wedstrijd op het programma. ROCM Charleroi ontvangt er Francs Borains, gaan de Karolingers moed putten uit de bekerstunt tegen Cercle Brugge?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties