Ontslag dreigt voor Bert Van Marwijk

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Ontslag dreigt voor Bert Van Marwijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er al een tijdje niet goed uit voor de Nederlandse trainer Bert Van Marwijk. De oefenmeester die deze zomer de overstap maakte naar het Duitse Borussia Dortmund heeft het niet makkelijk. Dortmund speelt een enorm zwak seizoen, als het niet snel beter wordt dreigt de club te moeten knokken tegen de degradatie. 

Dortmund-preses Rauball heeft laten weten, als Van Marwijk niet wint van Hansa Rostock dat men hem zal ontslaan. Van Marwijk doet er best alles aan om de wedstrijd van dit weekend te winnen. De voormalige trainer van Feyenoord heeft nog niet veel plezier gehad aan zijn overstap naar Duitsland. Misschien lijkt er snel een einde te komen aan het drama voor de Nederlandse oefenmeester. 

Bert Van Marwijk kwam met grote ambities naar Dortmund, maar deze bleken als snel veel te hoog te zijn. Vooral toen de financiële problemen de bovenhand begonnen te nemen. Dortmund won slechts vier maal op zestien wedstrijden. Dat is zeer ondermaats voor een grote club als Dortmund. 

Het ontslag zit er al een tijdje aan te komen, het verlies in de derby tegen Schalke maakte de situatie alleen maar moeilijker. Dortmund verloor afgelopen weekend met 0-1 in eigen huis van Schalke 04.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties