Böhme is van Mönchengladbach

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Böhme is van Mönchengladbach
Foto: © SC

Flankmiddenvelder Jörg Böhme is de eerste aanwinst van trainer Dick Advocaat bij Borussia Mönchengladbach. De international komt over van rivaal Schalke 04 waar hij overbodig was geworden. Hij tekende een contract tot medio 2006 bij de Traditionsverein.

Het aantrekken van Böhme is opmerkelijk want hij staat bekend als een moeilijke jongen. Dick Advocaat is net een trainer die discipline hoog in het vaandel voert. Advocaat wil nu nog drie nieuwe spelers aantrekken in de winterperiode waaronder een spits. Volgens verschillende media zou de Braziliaanse ex-spits van VfB Stuttgart en Bayern München, Giovane Elber, een grote kans maken. Momenteel "speelt" hij, zijn beenbreuk is nog niet hersteld,  nog bij de Franse landskampioen Olympique Lyon maar hij zou graag terugkeren naar de Bundesliga. Alleen ligt Lyon dwars want ze willen nog geld voor Elber vangen. Van een vrije transfer kan volgens hen geen sprake zijn en dat zou een groot obstakel vormen voor de Borussen.

In het tussenseizoen ruilde een andere speler ook al het blauwwitte shirt van Schalke voor dat van Borussia Mönchengladbach: onze landgenoot Nico Van Kerckhoven.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties