Na Nieuwkerken steunt nu ook KV Mechelen

Truyens Himke
| 0 reacties
Na Nieuwkerken steunt nu ook KV Mechelen
Foto: © SC

Nadat eerder Nieuwkerken de actie Tsunami 12-12 steunde <lees artikel>, gaat nu ook KV Mechelen zijn steentje bijdragen om de slachtoffers van de natuurramp in Azië te helpen.

KV Mechelen zal komende zaterdag, ter gelegenheid van de thuiswedstrijd tegen Waregem, een inzamelactie op poten zetten om de slachtoffers van de natuurramp in Zuidoost-Azië te steunen. 
Malinwa zal een daadwerkelijke inspanning én bijdrage leveren tot de acties dewelke opgezet worden om de slachtoffers van de natuurramp in Zuidoost-Azië te steunen.

Ten voordele van "Tsunami 12-12" zullen medewerkers aan de ingangen van het Scarletstadion Achter de Kazerne postvatten met 'inzamelbakken' waar de supporters hun bijdrage kunnen in deponeren.
Het verzamelde bedrag zal overgemaakt worden op het nationale rekeningnummer (000-0000012-12) voor steun aan de slachtoffers van de natuurramp die daar vorige week plaatsvond.

Malinwa hoopt dat de KVM-supporters hun geelrode hart laten spreken. Nu eens niet voor hun club, maar voor mensen die het momenteel veel harder kunnen gebruiken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties