Ruil Bazzani-Inzaghi

Ruil Bazzani-Inzaghi
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Persberichten uit Italië melden dat er een overeenkomst bereikt is tussen Lazio Roma en Sampdoria. Het betreft de transfers van Fabio Bazzani (foto links) en Simone Inzaghi (foto rechts).

Beide clubs waren al een tijdje aan het onderhandelen met elkaar. Donderdag klonk het nog dat er alleen enkele kleine details de overgang in de weg stonden. Vandaag weet het persagentschap IP te melden dat de overeenkomst een feit is. Maandag zou de officiële voorstelling plaatsvinden.

Simone Inzaghi zal de komende 6 maanden te zien zijn in de kleuren van de Blucerchiati, terwijl Bazzani tot op het einde van het seizoen wordt uitgeleend aan Lazio Roma. Beide spelers bevatten ook een optie tot aankoop in hun contract. Geld kwam er bij deze transfer niet aan te pas.

Simone vervoegde Lazio medio 1999. Daarvoor droeg hij al het shirt van Piacenza, Carpi, Novara, Lumezzane en Brescello. Bazzani werd door Sampdoria medio 2002 aangetrokken. Voordien verdedigde hij de kleuren van Perugia, Venezia, Varese en Arezzo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties