Malmö FF wil Nilsson bij Southampton weghalen

viki meeuwis
| 0 reacties
Malmö FF wil Nilsson bij Southampton weghalen
Foto: © SC

Malmö FF heeft zich tot nu toe nog niet veel op de transfermarkt bewogen. Maar nu zou de Zweedse landskampioen een grote slag willen slaan. Malmö wil namelijk Mikael Nilsson van Southampton overnemen. De Zweedse international kwam vorige zomer over van Halmstads BK naar de Engelse Premier League.
 
Volgens Sport-Expressen heeft de trainer van Malmö FF, Tom Prahl, al contact genomen met Southampton en Mikael Nilsson. Prahl beweert dat Nilsson erg geïnteresseerd in een transfer. Sinds Harry Redknapp de taak van trainer overnam heeft "Micke" Nilsson nog maar weinig speeltijd gekregen en is hij bang, zijn basisplaats in de nationale ploeg te verliezen.
Nilsson en Prahl zijn geen onbekenden voor elkaar. Het was Prahl die destijds Nilsson zijn kans gaf bij Halmstads BK, de club waar hij doorbrak. De vraag is echter of Malmö de vraagprijs zal kunnen betalen. Southampton heeft om en bij de €700.000 betaald voor de aanvallende middenvelder om hem nog voor het begin van het seizoen 2004-2005 naar Engeland te halen in plaats van in november zoals aanvankelijk overeengekomen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties