Stoica: "Als vrienden uit elkaar"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Stoica: "Als vrienden uit elkaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het blijft maar bergaf gaan met Alin Stoica. De Belgische Roemeen ontbond deze week zijn contract bij Siena. De Italianen zouden Stoica niet meer gemoeten hebben vanwege zijn aanhoudende blessures. “Niet waar”, ontkent de speler zelf in Het Nieuwsblad.

“Aan de basis van de beslissing liggen persoonlijke redenen. In maart moest een clausule in mijn contract worden nagekomen en dat engagement is niet gerespecteerd. Nu goed, we gaan als vrienden uit elkaar, ik ben niét aan de deur gezet. Wie dat wel beweert, daag ik voor de rechtbank. Iedereen was tevreden over mijn gedrag, en ook de insinuatie als zou ik voortdurend geblesseerd geweest zijn, slaat nergens op. Ik heb slechts twee weken niet kunnen trainen door een voetprobleem.”

Stoica ontbond eerder dit seizoen al zijn contract bij Club Brugge, waar hij niet kon aarden. Enkele jaren geleden debuteerde hij als grote belofte bij Anderlecht, maar de prins van het Astridpark wist het nooit waar te maken. Toch geeft Stoica de moed nog niet op: “Ik probeer nu een club te vinden in Roemenië om voor de laatste anderhalve maand van het seizoen mijn conditie te onderhouden en dan zien we wel. Om te praten over nieuwe kansen bij deze of gene club is het nog te vroeg.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties