Wordt Casillas de volgende 'Luis Enrique'?

Vincent Cabrera
| 0 reacties
Wordt Casillas de volgende 'Luis Enrique'?
Foto: © SC

Iker Casillas heeft nooit ontkend dat het een droom zou zijn om voor Barcelona te spelen. Vele ploegen uit Europa zouden graag de Madrileense keeper binnenhalen terwijl Casillas liever in Spanje blijft.

De 'zaak Luis Enrique' zou zich kunnen herhalen. Het lijkt niet speciaal maar Luis Enrique was een sterspeler bij Real Madrid maar hij verkoos later een transfer naar Barcelona, iets dat heel Madrid hem nog niet vergeven heeft.
Nu lijk hetzelfde te gebeuren met Casillas. Wanneer men Casillas vroeg of hij graag voor Barcelona zou spelen heeft hij het nooit ontkend.

De relatie tussen Casillas en Real is niet bepaald goed. Er gaan geruchten rond dat de voorzitter, Perez, graag Buffon zou inlijven. De doelman van Juventus heeft al aangegeven liever in Italië te blijven. Bovendien heeft de jonge Madrileense keeper nog steeds geen nieuw contract gekregen.

Casillas zou moeten 30 miljoen euro kosten. Indien een transfer zou plaatsvinden dan is dat het beste antwoord dat Casillas kan geven aan Perez. De bal ligt nu volledig in het kamp van Real Madrid. Perez zal werk moeten maken van een contractverlenging of hem dit seizoen verkopen want zijn contract loopt af in 2006.

Niet alleen Barcelona is geïnteresseerd, ook Manchester United zou graag eindelijk een goeie keeper hebben.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties