Benitez waarschuwt Gerrard

Yves Dekoning
| 0 reacties
Benitez waarschuwt Gerrard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De geruchten dat Steven Gerrard deze zomer van Liverpool naar Chelsea zou verhuizen, blijven hardnekkig circuleren. Alle betrokkenen ontkennen in alle toonaarden dat de 24-jarige middenvelder volgend seizoen op Stamford Bridge zal spelen. Toch zijn zowat alle Engelse voetbalsupporters er van overtuigd dat we Gerrard binnenkort in een blauw truitje zullen zien rondhuppelen.

Volgens manager Rafael Benitez zou Gerrard beter in Liverpool blijven. De Spanjaard waarschuwde zijn aanvoerder dat hij bij Chelsea gewoon een nummer zou worden. "In Liverpool is hij dé ster, ergens anders zou hij gewoon één van de spelers worden." Gerrard wordt door de Mighty Reds werkelijk op handen gedragen. De supporters staan als één man achter de Engelse international. Benitez herinnerde hem er even aan dat dit bij een andere club misschien wel eens anders zou kunnen uitdraaien.

Chelsea heeft twee grote troeven. Gerrard wil graag prijzen pakken, en sinds de komst van geldschieter Roman Abramovich loopt het lekker voor de Blues. Chelsea beschikt hierdoor ook over een hoop poen en kan vlot vijftig miljoen euro ophoesten voor de vinnige Liverpudlian. Gerrard heeft niet te klagen over zijn huidige loon, maar zou bij de Londense club meer dan 150.000 euro per week kunnen verdienen. Cruciaal voor zijn beslissing is misschien wel de Champions League, kan Liverpool Chelsea verslaan?  






Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties