Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Jos Van Wellenstadion
Cappellen wint en wipt weer over KV
Anthony Van der Planken

Cappellen heeft vanmiddag een uitstekende zaak gedaan in de titelstrijd in Derde A. De Antwerpse club klopte concurrent KV Mechelen na een heuse spektakelwedstrijd. Het werd 3-2.

Na 32 minuten wist Yves Thijs namens Mechelen de score te openen. Lang duurde het feestje van de bezoekers echter niet, want nog geen twee minuten later zorgde Severeyns vanop de strafschopstip voor de gelijkmaker. Diezelfde Severeyns tekende nog voor de rust voor de 2-1.

KV ging daarna op zoek naar de gelijkmaker en kreeg die ook. In de 65e minuut legde
Peytier een vrije trap van Goots tegen de netten. Toch duurde ook dit keer de vreugde niet lang, want in de 71e minuut zorgde Devic met een vrije trap voor de 3-2. Daarbij bleef het ook, zodat Cappellen met een puntje voorsprong de laatste speeldag van de competitie ingaat.