Koop de jas van Mourinho

Kristof Somers
| 0 reacties
Koop de jas van Mourinho
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Iedereen die een beetje geld op overschot heeft, moet zich nu geroepen voelen om er wat van af te geven. Jose Mourinho verkoopt zijn bekende lange jas voor een goed doel.
 
“Ik ben erg gehecht geworden aan deze jas, en ik ben stomweg verbaasd dat er in Engeland zoveel interesse voor is”, vertelt de trainer van Chelsea in the Sun. “Ik heb vernomen dat deze jas belangrijker wordt geacht dan het schaapsvel van John Motson. Bij mijn jas horen prachtige herinneringen. Misschien koop ik ze zelf terug, voor veel geld.”
 
“Voetbal kan zoveel goede dingen teweeg brengen”, aldus nog Mourinho,”het is elke keer weer aangrijpend en tegelijkertijd ook hoopgevend om te zien met hoeveel moed de kinderen en hun familie tegen deze serieuze ziekte strijden. De spelers en ikzelf willen ons steentje bijdragen in de strijd tegen kanker bij kinderen. We hopen zoveel mogelijk families te kunnen helpen.”
 
Als je zelf een bod wil doen, neem je contact op met Chelsea of CLIC Sargent, het project dat kinderen met kanker steunt en dat door Chelsea wordt gedragen. De krant the Sun geeft zelf het goede voorbeeld en brengt een bod uit van 17.750 euro. Buiten de beroemde jas kan je ook bieden op authentieke stukken van Gary Lineker of Eddie Jordan van Formule 1.
 
Benieuwd wat de uiteindelijke prijs zal worden. De kinderen van CLIC Sargent zullen Mourinho er alleszins dankbaar voor zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties