Analyse KVM laat kans liggen, Bornem doet dat niet

Truyens Himke
| 0 reacties
KVM laat kans liggen, Bornem doet dat niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen heeft dit weekend de kans laten liggen om volgend seizoen in de tweede klasse aan te treden. Bornem daarentegen won met het kleinste verschil van Denderleeuw en verzekert zo om alsnog in derde te blijven.
 
Dit weekend stond zonder meer de topaffiche van het seizoen op het programma, Cappellen nam het thuis op tegen KV Mechelen. Indien Malinwa won was het kampioen, maar het liep allemaal anders af dan gehoopt. KV Mechelen kon geen vuist maken tegen een sterk en goed georganiseerd Cappellen. De winst van Cappellen was dan ook over verdient en hierdoor springen ze terug over KVM. Indien Cappellen volgend weekend wint zijn ze kampioen, als ze punten laten liggen en KVM wint zijn deze laatste kampioen. Het beloofd nog een spannend slot te worden
KVM speelt tegen Lyra en Cappellen reist af naar Denderleeuw.
 
Onderaan het klassement is nu ook zekerheid, de winst van Bornem tegen Denderleeuw verzekert de Klein-Brabanders van een stek in de derde klasse volgend seizoen. Hierdoor is ook het lot van Lyra en Wevelgem geweten. Toch strijden beide ploegen nog voor de voorlaatste en derde laatste plaats, het verschil is de directe degradatie of meedoen in de eindronde van vierde nationale.
Lyra reist naar KVM en Wevelgem speelt thuis tegen Turnhout.
 
Alle uitslagen derde A:
Cappellen – KV Mechelen 3-2 <Lees verslag>
Bornem – Denderleeuw 1-0
RC Mechelen – Wetteren 0-1
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties