Lichtaart pakt de dubbel

Lichtaart pakt de dubbel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de finale van de Beker van Antwerpen heeft Lichtaart Sport met 0-1 gewonnen. Lichtaart won dit seizoen de titel in 1e provinciale en nu dus de beker. Het heeft heel wat moeite gekost voor Lichtaart om de derdeprovincialer te verslagen, want er kwamen verlengingen aan te pas.

FC Putte - Lichtaart 0-1


Lichtaart was doorgaans de betere ploeg in de eerste helft en had verscheidene mogelijkheden om op voorsprong te komen, Subatky en Wagemans faalden in de afwerking. Na rust was Putte meer gevaarlijker en kwam het spelbeeld terug in evenwicht. Dat uitte zich ondermeer in enkele opendoelkansen voor de Puttenaars, maar de bal wilde er niet in. Of toch één keer, een kopbal tegen de onderkant van de deklat van Hellebaut overschreed de achterlijn, noch de grens noch de scheidsrechter hadden echter iets gezien.

Ook in de verlengingen leek de brilscore op het bord te blijven tot Lauwers in de '119 de bal tegen de touwen kon trappen; 0-1. In een beker kan alles, de derdeprovincialer stond op de rand van een voorsprong, maar moest diep in de verlengingen zich toch gewonnen geven.  Lichtaart pakt de dubbel en dat zijn er weinigen gegeven. Volgend seizoen speelt Lichtaart in bevordering en dankzij de zege in deze finale krijgt het ook een ticket voor de Beker van België.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties