Micoud in lappenmand

Niels Heselmans
| 0 reacties
Micoud in lappenmand
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Johan Micoud, de getalenteerde middenvelder van Werder Bremen, is onzeker voor het bekerduel tegen Wattenscheid. De Fransman sukkelt met knieproblemen en moest in de dinsdagtraining de strijd staken. Die blessure aan de knie zou Micoud hebben opgelopen in een duel met Mainz-speler Noveski afgelopen zondag.
 
Trainer Thomas Schaaf van Werder zegt op de clubwebsite dat de deelname van ‘Joe’ in de aankomende bekerpartij nog af te wachten valt. Micoud hield aan een snedig duel in het begin van de wedstrijd tegen Mainz zondag een verrekking over. Nu herstelt de Fransman van de blessure, maar de 32-jarige nummer 10 zal toch nog eventjes in de lappenmand liggen. Wanneer Micoud de training hervat is nog niet geweten. Een nieuw medisch onderzoek zou klaarheid moeten brengen over de toestand van Micoud’s knie.
 
En er is nog meer blessureleed bij Bremen: Mohamed Zidan keerde maandag voortijdig terug van Egypte, waar hij verbleef voor de interland van woensdag tegen Portugal. De 23-jarige Egyptische international moest de training verlaten. Zidan werd gehinderd daar de nagel van zijn rechtse grote teen verwijderd is na een infectie. Werder-kapitein Baumann sloot vandaag na een dijverrekking dan weer aan bij zijn ploegmaats.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties