Sören Åkeby praat met Zweedse clubs

viki meeuwis
| 0 reacties
Sören Åkeby praat met Zweedse clubs
Foto: © SC

Sören Åkeby, de Zweedse trainer van de Deense club AGF, gaat zo goed als zeker terug naar Zweden als zijn contract aan het einde van het seizoen afloopt.

De Zweed bevestigt dat hij al met verschillende Zweedse clubs heeft gepraat, maar er is nog geen concreet aanbod uit de bus gekomen.
Ã…keby heeft nog niet met zijn huidige club AGF over zijn toekomst gepraat, maar gelooft niet dat er nog een contractverlenging voor hem inzit, zeker niet na de tegenvallende resultaten in de SAS-ligan. Ã…rhus staat namelijk na zeven speeldagen met amper vijf punten op de voorlaatste plaats. 

In de Zweedse media wordt Åkeby gelinkt met Malmö FF, maar de trainer wil de namen van de clubs die interesse in hem tonen nog niet vrijgeven.
Dat hij ondanks de mindere resultaten in de Deense eerste klasse nog ambitities heeft, is duidelijk: “Ik wil naar een club die de ambitie heeft om aan de top te komen en de titel te pakken. Of dat dan een Zweedse, Noorse of Deense club is dat weet ik nog niet”, aldus Sören Åkeby.

Åkeby is sinds 2003 aan de slag bij AGF, hij kwam van Djurgården waarmee hij twee maal Zweeds landskampioen werd. In 2000 werd hij uitgeroepen tot Trainer van het Jaar in Zweden.
  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Superliga

Nieuwste reacties