Reserven Liverpool kunnen wel scoren

Reserven Liverpool kunnen wel scoren
Foto: © SC

De tweede ploeg van Liverpool heeft met 2-3 gewonnen van de reserven van Bolton nadat het eerst 2-0 achter was gekomen. Drie keer scoren in één match, daar kunnen de "grote" Mighty Reds nog iets van leren.

Bij Bolton verschenen zomeraankopen Jared Borgetti en Hidetoshi Nakata aan de aftrap. Na 36 minuten spelen stond het al 2-0. Twee minuten nadat Jaraslaw Fojut een voorzet binnenwerkte, profiteerde de ervaren Borgetti van een slippertje van Miki Roque. Even later moest Liverpoolverdediger Antoinio Barragan geblesseerd het veld verlaten. Zijn vervanger Adam Hammil had een voet in zowat elke aanval van de Reds en ontpopte zich tot man van de match. Net voor rust verkleinde Dannie Guthrie de achterstand van Liverpool door een voorzet van Besian Idrizaj binnen te koppen.

Bolton hield na de koffie zijn topspelers in de kleedkamers en kreeg het deksel nog op de neus. Een kwartier voor tijd bracht David Mannix de Reds met een sublieme vrije trap terug op gelijke hoogte. De bezoekers zochten nadrukkelijk naar de winnende treffer en die kwam uiteindelijk van linksachter David Raven (foto boven).


Bolton Wanderers Reserven: Howarth, Powell, Stott, Whitehead (Smith 45), Ellis, Fojut, Sinclair, O'Brien, Borgetti (Sissons 45), Nakata (Roddy 45), Buval.

Liverpool Reserven: Willis, Antwi, Raven, Roque, O'Donnell, Hobbs, Barragan (Hammill 35), Mannix, Calliste (Nardiello 75), Idrizaj (Anderson 45), Guthrie.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties