Analyse Kontich is zijn maximum kwijt

Steven Bologne
| 0 reacties
Kontich is zijn maximum kwijt
Foto: © SC

Na speeldag vier blijft er geen enkele ploeg nog over met het maximum van de punten. Het ziet er weer naar uit dat net als vorig seizoen alles bij elkaar zal blijven.

Wilrijk won zaterdagavond verdiend van Opwijk met 2-0. De defensie van Wilrijk liet de laatste weken vooral een onzekere indruk na, door de nul te houden moet het vertrouwen toch versterkt zijn. Door deze zege komt Wilrijk weg uit de kelder van de klassering.

Schoten rukt dankzij het gelijkspel in Meldert op naar de tweede plaats in de rangschikking. Schoten heeft nog steeds geen enkele wedstrijd verloren en als promovendus is dat alvast een sterk resultaat. In Meldert leek het in de slotfase nog de drie punten mee te nemen, een alles of niets schot van Leyemberg spatte echter uiteen op de lat.

Leider Kontich liet zijn eerste punten liggen op het veld van Dilbeek Sport. Aangezien de achtervolgers ook punten lieten liggen blijft de leiderspositie echter nog steeds in handen. Dilbeek boekte zijn tweede overwinning van het seizoen en haalt zo de helft van de te behalen punten tot nu toe.

KSV Temse verloor alweer, deze keer op het veld van Rhode Verrewinkel dat zo van de laatste plaats weg komt. Teleurstelling alom bij de titelkandidaat, volgende week moet de wanprestatie van dit weekend in eigen huis worden rechtgezet met de komst van Berchem.

Berchem tenslotte won verdiend van Grimbergen dat de rode lantaarn overneemt van Verrewinkel. Berchem rukt op naar de middenmoot en houdt zijn thuisreputatie staande. Grimbergen gaat een moeilijk seizoen tegemoet.

De uitslagen:
 
KFCO Wilrijk
-
SK Opwijk
2 - 0
Verbroedering Meldert
-
FC Schoten SK
1 - 1
SK Lebeke-Aalst
-
Eendracht Opstal
1 - 2
Dilbeek Sport
-
FC Kontich
2 - 0
SK Kampenhout
-
Ukkel Vorst
1 - 0
Berchem Sport
-
SC Grimbergen
2 - 1
FC Rode-Verrewinkel
-
SV Temse
2 - 1
Rapide Club Lebbeke
-
SK Londerzeel
0 - 4
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties