Proto en Blondel sluiten aan bij de groep

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Proto en Blondel sluiten aan bij de groep
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Beloftencoach Jean-François de Sart kan woensdag zo goed als zeker terug op Silvio Proto en Jonathan Blondel rekenen. Beide spelers misten de wedstrijd in Oekraïne door een blessure.
 
Proto ondervindt geen last meer van zijn voetblessure en neemt woensdag op Lokeren normaal gezien de plaats van Bram Verbist onder de lat in. De doelman van Germinal Beerschot verhuist naar de bank. Derde doelman, Logan Bailly, Racing Genk, valt uit de kern.
 
De teenblessure van Blondel evolueert ook goed. De middenvelder van Club Brugge sluit mogelijk weer aan bij de selectie. Hij neemt er de plaats in van Tom De Mul (Vitesse), die woensdag sowieso niet mag spelen wegens een schorsing na een tweede gele kaart. Voor Anthony Vanden Borre lijkt de kans klein dat hij speelklaar geraakt. De verdedger van Anderlecht sukkelt nog steeds met een hamstringblessure.
 
Wie woensdag de wedstrijd wil bijwonen, kan tickets kopen voor vijf euro. Jongeren tot zestien jaar mogen gratis binnen als ze hun kaartje vandaag of morgen afhalen aan de ticketverkoop. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties