Köln wil Rehhagel eventjes lenen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Köln wil Rehhagel eventjes lenen
Foto: © SC

De Duitse eersteklasser 1.FC Köln zou graag Otto Rehhagel na de winterstop als trainer naar de domstad halen. De Duitse succescoach van de Griekse nationale ploeg zou voor zes maanden de club moeten behoeden van een nieuwe degradatie naar de 2.Bundesliga

Verschillende Duitse media melden dat Rehhagel onderhandelt met de Griekse voetbalbond om zes maanden vrijgesteld te worden van zijn huidig contract zodat hij naar 1.FC Köln kan verhuizen. Het is bekend dat Köln-voorzitter Wolfgang Overath een hevige bewonderaar van Rehhagel is en hij hem graag ziet als voorlopige opvolger van de ontslagen Uwe Rapolder. De voormalige coach van Werder Bremen, Bayern München en 1.FC Kaiserslautern zou in zes maanden de club moeten behoeden voor degradatie.

Een andere kandidaat om Rapolder op te volgen is Klaus Toppmöller, maar hij lijkt geen kans te maken als Rehhagel door de Griekse bond voor zes maanden wordt vrijgegeven. Overath gaf trouwens ook aan dat hij graag Ailton wil aantrekken in januari. Verwacht wordt dat de Braziliaanse spits in de winterstop zal vertrekken bij het Turkse Besiktas. Maar ook Borussia Dortmund ligt op de loer om Ailton binnen te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties