'Shearer moet doorgaan'

Philippe Crols
| 0 reacties
'Shearer moet doorgaan'
Foto: © SC

Alan Shearer is ondertussen al lang een monument in de voetbalwereld. Hij wordt er helaas ook niet jonger op en zou aan het einde van het huidige seizoen graag zijn loopbaan afsluiten, al hopen een aantal mensen dat dat niet zal gebeuren. Onder hen de huidige manager van Newcastle. 

Graeme Souness zou dus maar al te graag hebben dat Alan Shearer er nog een jaartje bij doet. De inmiddels al 35-jaar-oude spits lijkt echter niet snel van gedacht te zullen gaan veranderen, maar je weet natuurlijk maar nooit. Dat Souness Shearer wil overtuigen om door te gaan zullen volgende statistieken u duidelijk maken. Sinds zijn komst naar Newcastle in 1996 wist hij al 199 keer de weg naar de netten te vinden. Hij deed dat in 386 wedstrijden voor 'the Magpies'. 

Souness vindt Shearer gewoon nog veel te goed en fit om ermee op te houden en zei ook nog het volgende over zijn spits: 'Het ligt natuurlijk aan hem, maar als hij zijn huidige vorm behoudt is hij nog veel te belangrijk voor ons. Hij heeft er ook nog steeds ontzettend veel plezier in dus waarom zou hij dan stoppen?' Of Alan Shearer zich alsnog gaat laten overhalen is voorlopig dus nog maar zeer de vraag.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties