Wotte verbaasd over Southampton

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Wotte verbaasd over Southampton
Foto: © SC

Mark Wotte laat vandaag in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad weten dat hij zeer verbaasd is over de werkwijze van de Engelse tweedeklasser Southampton. Alle belangrijke zaken waren al geregeld, maar donderdag kreeg de oud-technisch directeur van Feyenoord Rotterdam een telefoontje van Southampton-voorzitter Rupert Lowe dat niet hij, maar George Burley (ex-Heart of Midlothian) de nieuwe manager in het Saint Mary's Stadium wordt.

"Dat viel zo rauw op mijn dak, vooral omdat Lowe degene was die mij donderdagochtend nog belde dat alles in kannen en kruiken was. Ze vroegen me zelfs waar ik zelf, mijn vrouw en de kinderen de eerste dagen wilden verblijven wanneer ik op tweede kerstdag het eerst voor de groep zou staan. Een hotel of een appartement, ik moest het maar zeggen", reageerde Wotte.

"Het vliegtuigticket had ik al thuisgestuurd gekregen en het concept van mijn contract stond in mijn e-mailbox. Ik wist dat er naast mij nog een serieuze kandidaat was. De argumentatie om naar aloude Britse gewoonte een manager te nemen, kan ik best wel volgen. Maar dit kan niet na alles wat me al toegezegd en toegestuurd was", besluit Wotte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties