Redknapp: "Ze verstaan hier geen Engels"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Redknapp: "Ze verstaan hier geen Engels"
Foto: © SC

Harry Redknapp, de kersverse manager van FC Portsmouth, heeft voor het eerst zijn frustraties geuit over het beschikbare spelerspotentieel bij zijn nieuwe club. "Het is gek. We hebben hier drie mensen die niet eens Engels kunnen spreken", zei hij op BBC Radio Five Live.

"Wat voor nut heeft het als je mensen hebt die je niet eens kunt vertellen wat ze moeten doen", vult Redknapp aan. De manager neemt hierbij middenvelder John Viafara als voorbeeld. Hij liet de Colombiaan dinsdag in de slotfase invallen bij een 1-1-stand tegen West Ham United. "Met tien minuten te gaan breng ik een knul het veld in en ik zeg hem dat hij de eerste paal moet dekken. Hij rent het veld op en gaat totaal ergens anders staan omdat hij geen woord Engels praat. Het is een trieste situatie maar wat moet je doen? Twintig minuten lang diagrammen staan tekenen", aldus de gefrustreerde manager. 

Redknapp gaf trouwens ook aan dat de selectie die hij erfde van de ontslagen Fransman Alain Perrin niet in balans is. Daarom, zei Redknapp, ben ik op zoek naar spelers die in Europa gespeeld hebben en het spel begrijpen en die weten wat het is om te werken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties