Deportivo en Mallorca delen punten

Ronny anthonis
| 0 reacties
Deportivo en Mallorca delen punten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deportivo La Coruna is er niet in geslaagd afstand te nemen van Mallorca. Hierdoor laat Depor een uitstekende kans liggen op aansluiting met de subtop. Mallorca pakte dan weer een broodnodig puntje in de strijd om het behoud in de Spaanse eerste klasse.

Depor zat op rozen aan het einde van de eerste helft. Juan Carlos Valerón wist Deportivo op voorsprong te zetten. Even later was ook Diego Tristan aan het feest nadat hij een penalty omzette. De wedstrijd leek gespeeld van Mallorca kon in de eerste helft geen enkele deftige kans bij elkaar gespeeld krijgen. De kustjongens mochten zelfs blij zijn dat het slechts bij twee doelpunten bleef.

Ook in de tweede helft was het pompen of verzuipen voor Mallorca maar in een dolle drie minuten werd de stand in evenwicht gebracht. De twee enige goeie kansen uit de partij voor Mallorca leverden ook meteen twee doelpunten op. De Japanner Toshito Okubo scoorde de aansluitingstreffer en luttele minuten later bracht Juan Arango de bordjes in evenwicht.

Het slotoffensief van Deportivo kon de dubbele muur van Mallorca niet meer doorbreken. Kostbaar en te vermijden puntenverlies dus voor Deportivo.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties