Blankenberge haalt international als trainer

Dirk Pieters
| 0 reacties
Blankenberge haalt international als trainer
Foto: © SC

KSC Blankenbergen heeft een nieuwe trainer gevonden. Door het vrijwillige vertrek van Jannes Tant, moest de club op zoek naar een nieuwe coach. Kenneth Brylle Larsen zal dus na het einde van het seizoen Jannes vervangen.
 
Toch was Blankenberge-voorzitter De Klerck verrast door de beslissing van Jannes. “Jannes heeft de voorbije vijf jaar prachtig werk geleverd en we willen Jannes dan ook alle succes toewensen in zijn nieuwe betrachtingen. We begrijpen dat Jannes na vijf jaar eens zijn horizonten wil verleggen en een nieuwe uitdaging zoekt.”
 
Toch ziet De Klerck in Kenneth Brylle Larsen een goede vervanger. Brylle speelde onder andere voor Anderlecht, PSV, Olympic Marseille, Club Brugge en Beerschot. Een voetbalcarrière waar vele mensen van kunnen dromen. Nu wil Brylle het ook maken als trainer. De ex-international wil er het beste van maken volgend seizoen bij Blankenberge. “We moeten resultaten halen en de specifieke kwaliteiten van iedere speler te ontwikkelen”, aldus Brylle.
 
Toch moet men zorgen dat ook dit seizoen nog een goed resultaat wordt gehaald. “ Ik ben er dan ook van overtuigd dat Jannes en de rest van de eerste ploeg tot en met het laatste treffen zich zullen blijven inzetten voor de club”, aldus De Klerck.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

West-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties