Silvinho: "Barca, koop Henry!"

Jeroen Bossaert
| 0 reacties
Silvinho: "Barca, koop Henry!"
Foto: © SC

Silvinho, op de bank bij Barcelona in de partij tegen Chelsea, heeft de bestuurders van zijn club opgeroepen om werk te maken van de transfer van Thierry Henry. "Ik ben er zeker van dat hij een goede aanwinst zou zijn. Als we spreken over Henry, dan hebben we het over een speler die bij iedere topclub zou uitblinken", luidde Silvinho de loftrompet.

De rijzige aanvaller is momenteel in onderhandeling met zijn huidige werkgever, Arsenal, over een contract van meer dan vier jaar. Het is gebruikelijk dat een speler tijdens die besprekingen in verband gebracht wordt met andere clubs. In het geval van de Fransman is dat niet anders. Henry wordt vooral gelinkt aan Real Madrid en Barcelona. Het is echter de eerste keer dat iemand bij één van die clubs openlijk spreekt over de eventuele komst van de talentvolle spits.

Silvinho en Henry zijn geen onbekenden voor elkaar. Ze speelden twee jaar samen in de Premier League, tot Silvinho plaats moest ruimen voor Ashley Cole en naar Celta de Vigo vertrok. Het bestuur van Barcelona deelt voorlopig de mening van de Braziliaanse verdediger niet. De vice-president van de club, Ferran Soriano, liet al weten dat de Catalanen niet van plan zijn om Henry in te lijven. Waar Henry volgend seizoen dan wel zal spelen blijft ondertussen een vraagteken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties