Sissoko binnenkort slechtziend?

Jeroen Bossaert
| 0 reacties
Sissoko binnenkort slechtziend?
Foto: © SC

Het ziet er niet goed uit voor Liverpool-speler Mohamed Sissoko. Letterlijk bijna. Een Portugese oogdokter heeft de 21-jarige middenvelder onderzocht en vreest dat hij na broodnodige oogoperatie tot 80 procent van zijn zicht kan verliezen.

Sissoko liep de merkwaardige blessure dinsdagavond op tijdens het duel tussen Benfica en Liverpool. Na een trap tegen het hoofd van Benfica-speler Beto, kloeg de Malinees over een "vertroebeld zicht". De ploeg besloot Sissoko voor verder onderzoek achter te laten in een ziekenhuis in Lissabon. Gisteren werden de ogen van de jongeman getest en uit die resultaten blijkt nu dat het netvlies van zijn rechteroog zwaar beschadigd is.

"De prognose is nog onder voorbehoud, maar ik kan wel zeggen dat Sissoko's zicht een stuk slechter zal zijn na de operatie. Dat kan 20% zijn, maar het kan ook oplopen tot 80%," vertelde Joao Paco, de directeur van het ziekenhuis, aan Daily Express. Het goede nieuws is dat de oogstructuur nog intact is, al zal dat een schrale troost zijn voor de onfortuinlijke Afrikaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties