Torres: "Wij vrezen niemand"

Dave Sentobin
| 0 reacties
Torres: "Wij vrezen niemand"
Foto: © SC

Fernando Torres gelooft in de kansen van Atlético Madrid voor de Europese plaatsen. Na zes opeenvolgende overwinningen leed de Madrileense club vorige week een pijnlijke nederlaag tegen stadsrivaal Real. Toch is de Spaanse international ervan overtuigd dat de ploeg zijn opmars zal voortzetten, want de ploeg trok zich op aan de 18 op 18.
 
De eindspurt van de competitie is ingezet. Barcelona lijkt goed op weg om zijn tweede opeenvolgende titel te pakken, maar de strijd om de Champions League-tickets en de Uefa-tickets lijkt superspannend te worden. Volgende week speelt Atlético tegen een rechtstreekse concurrent voor die tickets, Villarreal. Sevilla en Celta komen ook nog naar het Vicente Calderón-stadion.
 
Atlético moet eerst nog wel zondag winnen van middenmoter Racing Santander. Racing staat mooi twaalfde in de rangschikking. “We hebben veel vertrouwen geput uit de zes opeenvolgende overwinningen. De onverdiende nederlaag tegen Real was een zware teleurstelling. Maar we vrezen niemand meer”, voegde el Niño er nog aan toe. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties