Transfers bij KSV Temse

Gentil Dossche
| 0 reacties
Transfers bij KSV Temse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerste lijstje met nieuwkomers
Het was een tijdje stil rond KSV Temse dat niet reageerde op bepaalde gissingen, maar het onderstaande lijstje bewijst dat er de voorbije periode gewerkt werd aan de uitbouw van de ploeg in functie van het seizoen 2006/2007.
 
Komen de clubrangen vervoegen:
Johan De Grave (17/4/1979), doelman. Begon zijn loopbaan bij Red Star Waasland en verdedigde de voorbije 5 seizoenen de kleuren van Sint-Gillis-Waas.

Michael Schaep
(3/12/1986), doelman. Zette zijn eerste schuchtere stappen op het groene gras bij Stekene, na enkele jaartjes Sint-Niklaas verdedigde hij bij de UEFA's en beloften van VW Hamme het doel.

Dimitri De Maeyer
(15/8/1981), rechterflank. Voetbalde o.a. bij KV Mechelen, Tisselt, Lyra, Boortmeerbeek en was de voorbije 2 seizoenen aan de slag bij reeksgenoot Wilrijk.

Tommy Rotthiers
(15/8/1981), linksachter. Voetbalde bij de nationale jeugdploegen van Lokeren en KV Mechelen, na 3 seizoenen Londerzeel en 2 jaar Wilrijk zet hij nu de stap richting KSV Temse.

Souhaib Ben R'Haiem
(9/01/1980), spits. Nadat hij de jeugdreeksen bij Strombeek doorliep en daar doordrong tot het eerste team stapte hij na de wijziging tot FC Brussels over naar Grimbergen. Deze snelle en technisch vaardige spits is na Schelfhaut en Verhas de derde speler die Grimbergen inruilt voor KSV.

Andy Deckers
(9/4/1986), linkerflank. Voetbalde bij de nationale jeugd van SK Beveren en GBA, behoorde vorig seizoen steevast tot de 15 van FCN Sint-Niklaas. Andy komt op huurbasis (1 seizoen) naar KSV.
 
Timothy Maes kiest voor KSV: Maandagavond onderschreef de 20-jarige Timothy Maes een overeenkomst bij KSV Temse. Timothy voetbalde de voorbije tien seizoenen bij de nationale jeugdploegen en beloften van KSK Beveren. Deze polyvalente verdedigend ingestelde spelers is beslist een verrijking voor onze kern.
Davy Bracke verlaat KSV: Na het aantrekken van Johan De Grave en Michael Schaep besliste het KSV-bestuur om het volgende seizoen geen beroep meer te doen op de diensten van doelman Davy Bracke. Bracke verlaat dus na twee seizoenen KSV Temse.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties