Camoranesi twee wedstrijden geschorst

Camoranesi twee wedstrijden geschorst
Foto: © SC

Mauro German Camoranesi is door de disciplinaire commissie van de Italiaanse voetbalbond geschorst voor twee wedstrijden. In een duel met Alessandro Agostini van Cagliari deelde de middenvelder van Juventus Turijn een elleboog uit. De scheidsrechter merkte niets, maar de commissie schorste Camoranesi op basis van tv-beelden.

Ook spelers van Cagliari zullen de komende weken niet op het veld te zien zijn. Met name Nelson Abeijon en Antonio Langella hebben hun frustaties tegenover de scheidsrechter geuit toen Juve in de vijfde minuut van de blessuretijd de gelijkmaker kon scoren. Abeijon kreeg een schorsing van drie wedstrijden omdat hij de wedstrijdleider duwde en beledigde terwijl Langella twee wedstrijden vanuit de tribunes mag volgen omdat hij de scheidsrechter bij het shirt trok en evenees beledigde.

Verscheidene spelers kregen één schorsingsdag opgelegd. Het betreft hen Paredes (Reggina), Mandelli (Chievo), Lanna (Chievo), Vargas (Livorno), Argilli (Livorno), Aquilani (Roma), Rosi (Roma), Budel (Cagliari), Burdisso (Inter), Felipe (Udinese), Muntari (Udinese), Konan (Lecce), Moro (Empoli), Pirlo (Milan), Quagliarella (Ascoli), Rezaei (Messina) en Stendardo (Lazio). [TH]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties