Tottenham dient mogelijk klacht in

Kristof Blomme
| 0 reacties
Tottenham dient mogelijk klacht in
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham ging zondag met 2-1 de boot in bij West Ham. Aangezien Arsenal wel won ging plaats vier, die recht geeft op Champions League-voetbal, naar de Gunners. Voor de match bij de Hammers werden heel wat spelers van de Spurs echter ziek na een voedselvergiftiging. Tottenham onderzoekt de zaak en dient mogelijk klacht in tegen de Premier League

Zondag was het niet duidelijk of de partij tussen West Ham en Tottenham zou kunnen doorgaan. Een tiental spelers van de Spurs was immers ziek geworden door een voedselvergiftiging. De spelers dineerden in een hotel in Londen. Uiteindelijk werd beslist dat de partij moest plaatsvinden. 

Trainer Jol was hier niet helemaal gelukkig mee. "Voor de partij moesten verschillende spelers overgeven in de kleedkamer. Enkel Robinson, Kelly, Gardner en Defoe waren fit, de andere spelers waren ziek." Toch bleef Jol sportief. "Het belangrijkste is dat we Europees voetbal gehaald hebben. Dat was immers de doelstelling voor het seizoen. We hebben enkel veel pech gehad."

Tottenham wil geen poging doen om de match tegen West Ham te herspelen. Mogelijk wordt er wel klacht ingediend tegen de Premier League. Volgens de Engelsen zou de procedure niet goed gevolgd zijn. Ook het hotel mag zich aan een klacht verwachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties