Mönchengladbach ziet wel wat in Gerets

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Mönchengladbach ziet wel wat in Gerets
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar ligt de toekomst van Erik Gerets? De Belgische trainer coacht zondag de laatste wedstrijd van Galatasaray dit seizoen en trekt daarna wellicht naar een nieuwe club. Na Beitar Jeruzalem is nu ook het Duitse Borussia Mönchengladbach geïnteresseerd.

Het is een publiek geheim dat Gladbach-manager Peter Pander en Gerets goede vrienden zijn. Pander wil zijn huidige trainer Koppel aan de deur zetten en Gerets in de plaats nemen. Of Gerets dat zelf ziet zitten, is nog niet geweten. De Leeuw trainde eerder al de Duitse eersteklassers Kaiserslautern en Wolfsburg. Bij Mönchengladbach zou hij landgenoten Wesley Sonck, Bernd Thijs en Filip Daems ontmoeten.

Ook Beitar Jeruzalem zou Gerets graag aantrekken. De steenrijke Russische voorzitter van Beitar is een groot fan van Gerets en wil hem graag aanstellen als coach.

Mogelijk blijft Gerets gewoon trainer van Galatasaray, al is die kans redelijk klein. De Leeuw kan zondag kampioen spelen met de Turkse topclub, maar moet dan zelf thuis winnen van Kayserispor en hopen dat concurrent Fenerbahçe punten laat liggen op het veld van Denizlispor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties