Fiorentina makkelijk voorbij Grosseto

Fiorentina heeft vrijdagavond met 5-2 gewonnen van Grosseto. Bij La Viola was er nog altijd geen Luca Toni te bespeuren, maar nieuwkomers Manuele Blasi en Fabio Liverani lieten een goede indruk na bij de supporters van de thuisploeg.

De wedstrijd was amper twee minuten bezig toen Adrian Mutu Fiorentina op voorsprong bracht. In de 36ste minuut verdubbelde Mario Alberto Santana de score en vlak voor rust maakte Manuele Blasi zich populair bj thuisaanhang door met een heerlijke lob voor de 3-0 te zorgen. In de eerste 10 minuten van de tweede helft was het opendeurdag aan beide kanten. Grosseto scoorde in de 48ste minuut tegen via Cippola. Amper vier minuten daarna maakte Christian Rigano er 4-1 van, maar nog geen minuut later scoorde Sorrentino tegen. In de 55ste minuut bracht Rigano de stand op 5-2 en die score bleef tot op het einde op het scorebord staan.