Bogdani redt Siena

Maarten Vandenabeele

Siena staat voorlopig vierde in de Serie A na een gelijkspel tegen Parma. Reggina blijft na een nieuwe nederlaag allerlaatste.

De thuisploeg startte het best maar de Gialloblu kwamen als eerste tot scoren. In de 35e minuut klopte Morfeo na een hoekschop doelman Manninger: 0-1. Op een tegenaanval werd het via Budan in de 70e minuut zelfs 0-2. Toch was Siena nog niet dood: vrij vlug scoorde Bogdani, al dan niet vanuit buitenspel, de aansluitingstreffer en in de extra tijd wist de Albanees de onverhoopte gelijkmaker tegen de netten te prikken: 2-2.

Catania blijft het goed doen met een 0-1 overwinning in Reggina. Corona scoorde de enige treffer in de 69e minuut, waardoor de thuisploeg op een negatief puntensaldo (-3) blijft staan.