Charlton behaalt tweede seizoenszege

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Charlton behaalt tweede seizoenszege
Foto: © SC

Charlton moest dringend winnen om zo stilaan uit de gevarenzone te geraken. De wedstrijd tegen Man City leek daar een mooie gelegenheid voor. City wou afrekenen met zijn zeer slechte uitreputatie.

Na een trage start kreeg Charlton de gelegenheid om te groeien in de wedstrijd en dat gebeurde dan ook. Vlak voor het halfuur zette de bedrijvige Thomas de bal voor doel en Darren Bent kopte binnen: 1-0. Thomas was overigens nog maar net terug uit blessure en zou later een poging van Sinclair van de lijn halen.
 
Charlton kreeg kansen om de score te verdubbelen, maar dit keer kon Bent de netten niet laten trillen. Een schot van Diawara week af op Richards en ging over. De 2-0 bleef uit en Man City zette Charlton op het einde nog behoorlijk onder druk. Tien minuten voor tijd was Carson paraat op een kopbal van de ingevallen Corradi. Een andere invaller, Trabelsi, trof de paal. In de slotminuut kwam Sinclair centimeters te kort om de bal binnen te tikken.        

Charlton hield stand en behaalde zijn tweede overwinning van het seizoen. Manchester City bevestigde zijn slechte uitreputatie. Charlton komt weg van de laatste plaats terwijl Man City nog dicht aanleunt bij de lagere regionen.     
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties