Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Tannadice Park
Rangers laat opnieuw steek vallen
Dirk Pieters

Het gaat niet goed met het Schotse Glasgow Rangers. Ook dit keer kon de ploeg van manager Paul Le Guen niet winnen. Het verloor zelfs met 2-1 van het laaggeklasseerde Dundee United. Door deze nederlaag ziet het de koplopers steeds verder weglopen.

Toch kwamen de bezoekers in het begin van de tweede helft op voorsprong. De ploeg van Thomas Buffel zorgde vlak na de rust voor de 0-1 voorsprong. Het was Charlie Adam die voor de openingstreffer zorgde.

In de tweede helft zag het er lange tijd naar uit dat de bezoekers gingen standhouden. Tot een kwartier voor tijd Dundee opnieuw in de wedstrijd kwam. Doelpunten van Garry Kenneth en Lee Mair zorgden voor een hele andere wedstrijd. De nieuwe Dundee-coach, Craig Levein, was door het dolle heen met deze overwinning. Voor manager Paul Le Guen de zoveelste afstraffing in de eigenste competitie. [TH]